8 Kasım 2011 Salı

Deniz esintisine ne dersiniz ?





Rüzgarın esintisini ,denizin sahile vuruşunu evimizde hissedelim mi ?  Deniz objeleri dekorasyonda her sezon moda. Bu sezon da turkuaz objeler eskitme mobilyalar üzerine renk katıyor dergilerde de gördüğüm kadarıyla.
Lacivert beyaz çizgili koltuklar, duvara asılan dümenler, çapa motifli yastıklar, deniz kabuğundan mumluklar, yunus balıklı banyo perdeleri, gemici düğümleri veya denizci figürlü biblolarla deniz kokusunu evinize taşıyabilirsiniz.






Özellikle bir deniz tutkunuysanız, evinizi bu konsepte uygun olarak dekore edebilirsiniz. Bunun için, mavi ve beyaz tonlarının hâkim olduğu mobilyalar seçerek işe başlayabilirsiniz. Örneğin IKEA mağazalarındaki lacivert-beyaz çizgili büyük koltuklar deniz temasına uygun olabilir. Riviera Maison mağazalarında da denizci temasının kendini hissettirdiği koltuklar, sehpalar, biblolar var. Beyaz üzerine lacivert işlemelerle süslenmiş berjer koltuklar, tam deniz konseptine uygun.



               
Ayrıca Riviera Maison'da yine denizci motiflerinin yer aldığı yastıklar da dekorasyonunuzu tamamlayabilir. Evlerde denizci teması o kadar yaygınlaştı ki, artık sadece tekneler için tasarım yapan mekânlar, evler için de koleksiyon hazırlıyor. Evinde bir tekne havası yaratmak isteyenler için hizmet veren adreslerden biri, Bodrum ve Nişantaşı olmak üzere iki ayrı şubesinde hizmet veren Dekomarin.    


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder